Welk online beeldbewerkingsprogramma is vergelijkbaar met Picmonkey?

Yara der Pol

Picmonkey is de beste gratis beeldeditor en ik zal Picmonkey altijd aanbevelen. Maar mijn persoonlijke antwoord voor elke fotolijst vraag is: Picmonkey voor Mac of Picnik voor Windows. Hier zijn de top drie gratis beeldbewerkingsprogramma's voor Macs:

Picmonkey for Mac is een eenvoudig maar krachtig beeldbewerkingsprogramma met meerdere fototools en lagen, waaronder laagmaskers, filters en maskers, evenals de mogelijkheid om allerlei afbeeldingen te bewerken, waaronder B&W. Picnik voor Mac heeft veel geweldige functies, waaronder een grote fotobibliotheek, de mogelijkheid om RAW-afbeeldingen te importeren en exporteren, een zeer eenvoudige gebruikersinterface en krachtige tools voor het bewerken van foto's. Echter, ik kan niet zien Picmonkey voor Windows zo goed als Picmonkey voor Mac. Naar mijn mening, Picmonkey is een stuk krachtiger dan Picnik en je moet Picnik gebruiken voor Windows als je het vinden voor dezelfde prijs. De reden hiervoor is dat Picmonkey is een beetje meer van een controle en maatwerk programma dan Picnik is. Als u op zoek bent naar een krachtiger programma, adviseer ik Picnik. Picmonkey biedt veel functies voor het bewerken van afbeeldingen die u niet in Picnik vindt. Picmonkey heeft echter veel problemen die Picnik niet heeft. Het belangrijkste probleem met Picmonkey is het feit dat het kan een beetje te veel voor sommige mensen. U vindt een aantal tips over hoe picmonkey sneller draaien op mijn website, die hier zijn. U vindt ook informatie over hoe picnik beter te gebruiken in mijn artikel over de beste fotolijstjes te kopen.

Zoals u zien, Picnik is een beetje beter dan Picmonkey, maar niet veel beter. Als u een regelmatige gebruiker bent, echter, zou u in het gebruiken van Picnik geinteresseerd kunnen zijn. Als je gewoon een foto te nemen op een nieuwe manier, Picnik misschien wel de beste keuze. Voor meer informatie, bezoek mijn Picnik vs Picmonkey pagina. Picnik is een tool ontworpen om u gemakkelijker te gebruiken. Het biedt een heleboel geweldige functies. Ik hoop dat het je helpt. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor fotolijstjes? Picnik is zeer veelzijdig. Hierdurch ist es sicher sinnvoller als fotolijst vergelijk. Dit kan een plus of een min zijn, afhankelijk van de voorkeuren van de fotograaf.

Ik gebruik het voor een paar jaar nu.

Ik hou van het feit dat het goed werkt met andere software en vereist geen speciale licenties. Er zijn zelfs gratis. Het enige nadeel dat ik heb is dat het een online winkel, niet een brick-and-mortar winkel zoals Amazon of zelfs Wal-Mart. Ook u een frame te kopen voor slechts een paar dollar en worden gedaan met het. Ik ben er erg blij mee. Het werkt heel goed en ik heb er helemaal geen problemen mee gehad. Ik wil niet om het een rating, omdat het frame kan niet erg goed voor je. Maar het is goed genoeg dat ik het zou aanraden. Dus als u wilt fotolijstjes te kopen op uw volgende vakantie of te geven als een geschenk voor uw significante andere (of uw echtgenoot), u overwegen de fotolijstjes. Hoe het werkt De fotolijsten zijn er in twee maten; een voor de dame en een voor de man. Het frame van de dame is ongeveer 3,5 inch hoog en heeft een vlakke afwerking die het een mooi zacht gevoel geeft. Het frame van de man is 5,5 inch lang en is glad met een matte afwerking. In de foto hieronder, de dames frame is degene die ik heb om te kiezen. Fotolijsten als cadeau voor je significante andere - Je krijgt fotolijsten in 3 maten. De frames zijn verkrijgbaar in de vlakke matte afwerking of gladde afwerking.