Wat zijn de nadelen van fotolijstjes?

Yara der Pol

Zij zijn het enige stuk van meubilair in uw huis dat u moet bezitten. Voor de meeste mensen is het een droom om de mooiste fotolijst te bezitten en het voor altijd te kunnen houden. Dus toen ik het beeld zag dat Yara en anderen deelden over de geschiedenis van fotolijstjes in Frankrijk was ik behoorlijk geschokt. Hoe kan zoiets kleins en kostbaars eruit zien als een verspilling? Ik besloot om meer te weten te komen over fotolijstjes en hoe ze te bewaren op een manier die ze niet hoeven te worden vernietigd. En waarom hebben ze zoveel problemen?

Fotolijsten in Frankrijk

In Frankrijk is het fotolijstje al eeuwenlang een belangrijk object in uw huis. Een fotolijstje was een object van trots en voor de Fransen maakte dit het een van de meest gekoesterde bezittingen. Vandaag de dag zijn fotolijstjes een probleem geworden voor de Fransen. Ze zeggen dat de Fransen niet recyclen en ze gooien vaak hun oude fotolijstjes op de stortplaats. Maar in Frankrijk is een fotolijst geen object dat gerecycled kan worden. Fotolijstjes worden alleen gebruikt als ornament en zijn alleen waardevol bij gebruik in musea.

Fotolijstjes worden niet eens gebruikt wanneer u een schilderij koopt. Op deze manier hebben ze geen sentimentele waarde. De Fransen gebruiken fotolijstjes om hun herinneringen op te slaan en veilig te houden. We hebben allemaal herinneringen, en ze worden niet vernietigd door plastic of papier. Er zijn verschillende soorten fotolijstjes in Frankrijk. U een fotolijstje met een Engelse of Franse naam in elke winkel vinden. Fernerhin ist Uitschuif Portemonnee einen Testlauf wert. Het bekendste type is het fotolijstje, met zijn naam erop geschilderd. Fotolijstjes worden ook wel fotocases genoemd. Selbst ist Goud Opslag einen Anlauf wert. Voor dit type fotolijstje is de naam erop geschilderd en is het ontwerp anders. Im Unterschied zu Tegel Laminaat Zwart ist es aus diesem Grund auffällig durchschlagender. Het fotolijstje voor dit bericht heeft bijvoorbeeld een witte achtergrond en wordt een Frans frame genoemd. Selbst ist Balr Portemonnee einen Versuch wert. Het is gemaakt van karton, en is niet geschikt voor kleine kinderen. Het is geschikt voor kinderfeestjes, en ook voor mensen om foto's te maken van hun ouders of geliefden. Ik geloof dat de mooiste fotolijstjes zijn gemaakt door de grote Italiaanse kunstenaar en architect Pietro Foscolo. Hij is de maker van de beroemde St. Peter's in Rome en de foscolo familie is actief in het ontwerp en de bouw van fotolijsten sinds de 17e eeuw. En, het is niet alleen voor de fotolijst, er is een grote verscheidenheid aan frames voor vele andere soorten kunstwerken, zoals glas, spiegels, foto's, enz. Om een klein frame te maken, moet je je eigen hout snijden en een klein stukje van het hout nemen, en je boort dan een gat voor je metalen frame. Tegenwoordig is de standaardgrootte van een frame 11x14. Als u een groter frame wilt maken, moet u een groter stuk hout gebruiken. U uw eigen, maar ik zou liever een groot genoeg frame om een zeer groot frame tegemoet te komen. Ik hou van dit idee, want als iemand koopt een frame en het breekt, kunnen ze terug te keren en te betalen voor een ander. Als ik een frame maak, wil ik het goedkoopste materiaal kopen dat ik kan vinden. Op die manier hoef ik maar één keer materialen te kopen die ik gebruik.