Over mij

Yara der Pol

Mijn motto is "Waar heb je de foto's voor nodig?", ik geloof dat foto's ons een groter perspectief geven op een bepaald onderwerp. Dus, u mijn site gebruiken om foto's te vinden voor uw volgende project, of om u te helpen meer te leren over fotografie.

Neem deel aan onze mailinglijst via onderstaand formulier. Door uw gegevens in te voeren ontvangt u regelmatig updates van nieuwe inhoud, zodat u altijd over de nieuwste, actuele informatie beschikt om de voortgang van uw project te volgen. Alle informatie die u invoert wordt gehouden in het striktste vertrouwen, en als u besluit om uw lidmaatschap niet voort te zetten, zal ik eeuwig dankbaar zijn voor uw voortdurende interesse. Yara In deze post zal ik gaan over een eenvoudige tutorial om een eenvoudige digitale camera te gebruiken om foto's van een verscheidenheid van dingen in je leven te nemen en post ze op sociale media. Deze zelfstudie kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder: • Fotografie als hobby • Fotografie voor zelfopvoeding • Zelfportretten • Zelfportretten • Zelfportretten in commerciële omgevingen • Zelfportretten thuis, op het werk en in je eigen huis • Zelfportretten van kinderen, huisdieren, landschappen, architectuur en andere plaatsen in je leven Laten we beginnen met wat foto's. • De eerste stap is het openen van de camera.

Mijn Ebook, dat Eureka: The History of Picture Frames heet, is beschikbaar in vele talen, en er zijn veel verschillende boekomslagen. Als je wilt helpen, ik ben er voor je.

In het begin van de 20e eeuw, fotolijstjes waren een integraal onderdeel van de moderne samenleving in veel landen. De eerste frames werden gemaakt van hout en bedekt met canvas, maar de meest populaire vormen waren metaal en metaal en hout. Een paar eeuwen geleden, frames werden gemaakt van hout ook, maar dit was zeldzaam en meestal alleen voor de meest voorkomende frames, zoals "Gentlemen's Frames". De term "fotolijst" kwam tot stand van de foto van een man in een fotolijstje in het midden van een "bijeenkomst van de framemakers" in 1834. De term werd gepopulariseerd door de Amerikaanse fotograaf William Eggleston in de jaren 1930. Naarmate de tijd verstreek, frames begon te worden gemaakt van metaal, en metaal werd de meest voorkomende vorm van frame.

Ik ben geboren in Nederland en ben opgegroeid in een klein stadje in het zuiden van Engeland, maar nu kom ik uit Nederland en ik hou van dit land. Maar naarmate ik groei, voel ik me ook steeds meer Europees. En ik ben ook een groot fan van de stad Amsterdam en van mijn vrienden, de Pimps, een kleine band uit Nederland. Dus ik dacht dat het cool zou zijn om je foto's te brengen van mijn reis door Amsterdam.

Maar eerst moet ik een aantal van mijn foto's met jullie delen. Laten we eerst beginnen met het beroemde Rijksmuseum. Het is een zeer belangrijk gebouw in Amsterdam. Het is het hoofdkwartier van de Nederlandse Staatsmusea, en ook een museum met een grote collectie historische Nederlandse schilderijen en foto's. Ik heb het museum al meerdere malen bezocht, dus ik ben gewend aan het zien van hun collecties tentoongesteld.

Ik heb veel ervaring omdat ik vroeger in een fotostudio werkte, dus ik heb geprobeerd om de verschillen tussen frames en frames alleen uit te leggen. Voor de beste ervaring en om de artikelen beknopter te maken, schreef ik een artikel over frame dimensionering. Het eerste deel van het artikel gaat over grootte en vorm. Het tweede deel gaat over kleur, zodat u vinden van de beste keuze voor uw behoeften en behoeften voor andere klanten. U vindt er ook mijn tips over hoe frames te kiezen.

De volgende pagina's zijn samengesteld uit alle artikelen en reviews die ik tot nu toe heb gevonden, van de beste frame merken tot het ergste. De informatie is juist vanaf de datum van dit bericht. Het is vermeldenswaard dat frames gemaakt door verschillende bedrijven verschillende functies, verschillende pasvormopties en verschillende kleuren kunnen hebben.